Buitenverblijf Agia Fotia

De huizen Kilada, Kalithea, Korifi en Vouno Spiti vormen samen het buitenverblijf Agia Fotia. De huizen liggen vrij op een beboste berghelling, ongeveer 800 meter van het strand met een fenomenaal uitzicht over de Libische zee, de Eden Rock, de baai, het dal en de bergen.
Rondom elk huis liggen tuinen met palmen, oleanders, eucalyptes, vijgen- en dennenbomen; de tuinen zijn omgeven door olijfgaarden. Ruime, besloten terrassen met pergola’s geven u veel privacy en leefruimte, ook buitenshuis.

Extra:

Optimale privacy: De huizen liggen ieder voor zich op verschillende terrassen op onze berg. Ze beschikken allemaal over draadloos internet, airconditioning, cq elektrische verwarming, elektrisch fornuis, magnetron, CD/Radiospeler, wasmachine en  binnen- en buitendouches. Horren voor ramen en deuren. Indien nodig kinderbedjes.
 Alle linnengoed is aanwezig in de huizen, u hoeft alleen badlakens voor op het strand mee te nemen.
 Ons drinkwater is vers bronwater van de nabij gelegen Psychro-bron. Kalithea en Kilada hebben tevens een open haard, Vouno Spiti een houtkachel.

Prijzen:

De huurprijs voor de huizen per week, inclusief de eindschoonmaak:

Kilada: €700,-  |  Vouno Spiti: €700,-  |  Kalithea: €650,-  |  Korifi: €650,-

Als u Kalithea of Kilada tezamen met de aangebouwde studio -voorzien van eigen kitchenette en badkamer- huurt komt er €100,- bij. In juli en augustus zijn Kilada en Kalithea alleen beschikbaar met studio. Teneinde uw privacy te garanderen worden de studio’s nooit separaat verhuurd. Onze prijs-kwaliteitverhouding is uniek in de verre omgeving.

Zwembad:

U kunt zo u wilt gebruik maken van de zwembaden van het op weg naar zee gelegen hotel (een consumptie in de bar wordt altijd gewaardeerd), maar het mooie heldere zeewater in de Libische zee is moeilijk te evenaren.

Informatie:

In elk huis vindt u een klapper met informatie over de omgeving, zoals winkels, tavernes, restaurants en kafenions, allerlei wandelingen en korte of lange autotochten.

Onze beheerder is Grieks en spreekt, samen met haar dochter, een aardig woordje Engels.